Home Actueel Nieuws Secretaresse Groeidag Secretaresse on the MOVE !

Secretaresse on the MOVE !

Het Trefpunt, interne meetingroom Nederlandse SpoorwegenEvaluatie van de deelnemers:
De locatie was wederom geheel in de lijn met het thema van de Secretaresse Groeidag op 17 april 2012: 'Secretaresse on the MOVE'. Een betere plek was er niet: 'Het Trefpunt', de interne meetingroom van de Nederlandse Spoorwegen te Utrecht. De deelnemers waardeerden deze locatie met een 8,6.

Op het moment dat je jezelf opgeeft voor een Secretaresse Groeidag heb je een bepaalde verwachting. Deze Secretaresse Groeidag heeft met een 7,9 aan de verwachtingen van de secretaresses voldaan.

Met name het ochtenddeel, de workshop 'Social Media', is zeer goed ontvangen. De workshop werd beoordeeld een 8,0 en werd als zeer praktisch ervaren. Een opmerking van één van de deelnemers: "Deze workshop heeft mij het inzicht gegeven hoe belangrijk het is voor een bedrijf om bij te blijven op het gebied van Social Media. Het biedt nieuwe kansen om met onze doelgroep in contact te blijven/komen."
En een collega secretaresse vulde aan: "Ik heb inzicht gekregen in het toepassen van Social Media voor bijvoorbeeld personeelswerving."

Een andere groep deed intervisie en waardeerden de nieuwe inzichten die men gekregen heeft met een 7,3. Een reactie van één van de secretaresses: "De tips die ik kreeg waren ook voor de rest van de groep te gebruiken."

Na de lunch begaven we ons in een hele andere setting 'de Business Game'. De deelnemers gingen per werkgroep 'op gesprek' bij diverse bedrijven. De opzet van dit onderdeel werd gewaardeerd met een 7,3. Eén van de secretaresses merkte naderhand op: 'Leuk om met collega secretaresses van andere bedrijven te sparren!'

De gehele Secretaresse Groeidag van 17 april 2012 werd beoordeeld met een 7,4. Reacties na afloop:

  • Bedankt voor de leuke en nuttige dag.
  • Ga zo door!
  • Goed bijgespijkerd in de Social Media.
  • Geleerd hoe gespekken aan te gaan met bedrijven en vervolgens te presenteren. 
  • Leuk om vakgenoten tegen te komen uit andere bedrijven.
  • Aparte locatie, eens lekker anders dan een gewone vergaderzaal!
  • Goed georganiseerd.

Fotoalbum Secretaresse Groeidag 17 april 2012

PS: In 2012 organiseren wij op één dagdeel (een ochtend óf een middag) intervisiebijeenkomsten. Zie meer informatie Intervisie voor de secretaresses.

Wil je op de hoogte blijven van de Secretaresse Groeidagen?
Laat het ons weten.

Fotoalbum Secretaresse Groeidag 17 april 2012

Fotoalbum Secretaresse Groeidag 17 april 2012